Boka Halkbana Stockholm

Boka Halkbana Stockholm - Vi hämtar dig i Märsta

Varför ska du boka en halkbana  Stockholm? Vi utbildar dig i riktiga bilar på en hal yta som motsvarar vinterväglag året om, för att du ska få bästa möjliga förståelse för hur bilen uppför sig i en verklig situation. Du kan sitta själv i bilen eller med en annan elev under övningarna. Riskutbildningen del 2 är till för B körkort. Det tar ca 3 - 4 timmar att genomföra utbildningen. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år.

Välkommen till vår halkbana

Välkommen att boka vår halkbana i Stockholm! Att boka tid på vår halkbana i Stockholm är något du kommer att uppskatta långt efteråt. Det är väldigt viktig och lärorik utbildning som dessutom upplevs som rolig av många. Vi utbildar med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen.   För att boka halkbana i Stockholm är det bra med lite förkunskaper i både teori och praktik och att du känner att du har kört tillräckligt för att kontrollera en bil. Det är bra att prata och gå igenom de upplevelser som du lär dig på vår halkbana tillsammans med handledaren och eventuellt de andra eleverna. Vi lär oss bättre genom att praktiskt utföra momenten men också genom att dela med oss av våra upplevelser, hur vi reagerar och ibland även hur vi kanske inte reagerat. Passa på att ställa frågor!

Hur hittar du till oss? Om du åker med kollektivtrafik till vår halkbana i Stockholm så tar du dig till Märsta station där vi plockar upp dig och kör dig direkt till halkbanan. Efter utbildning kör vi dig självklart tillbaka till Märsta station. Du måste ha med dig en giltig legitimation.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!