halkbana boka online

Halkbana boka online - Vi hämtar dig i Märsta

Söker du efter en halkbana att boka online? Då har du kommit rätt! Att köra på vår halkbana inför att få ett körkort heter riskutbildning del 2 som är till för B körkort. Utbildningen som tar 3 - 4 timmars börjar med en säkerhets- och teoriinformation om hur och varför en bil sladdar. Detta kommer att täcka de fyra vanliga orsakerna till en glidning och ge varje deltagare förståelse för att göra upplevelsen i bilen mer värdefull. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år.

Välkommen till vår halkbana

Det är lätt att komma till vår halkbana som du bokat online. Om du åker med kollektivtrafik tar du dig till Märsta station och där plockar vi upp dig och kör ut till halkbanan. Efter utbildningen kör vi dig självklart tillbaka till Märsta station.  Att boka tid på vår halkbana online är något du kommer att uppskatta långt efteråt. Det är väldigt viktig och lärorik utbildning som dessutom upplevs som rolig av många. Vi utbildar med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen. 

För att utbilda sig på en halkbana som du bokat online är det bra med lite förkunskaper i både teori och praktik och att du känner att du har kört tillräckligt för att kontrollera en bil. Det är bra att prata och gå igenom de upplevelser som du lär dig på vår halkbana som du bokat online tillsammans med handledaren och eventuellt de andra eleverna. Vi lär oss bättre genom att praktiskt utföra momenten men också genom att dela med oss av våra upplevelser, hur vi reagerar och ibland även hur vi kanske inte reagerat. Passa på att ställa frågor!  Du måste ha med dig en giltig legitimation.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687