Halkbana boka tid

Halkbana boka tid - Vi hämtar dig i Märsta

Välkommen till vår halkbana och boka tid för riskutbildningen del 2 som är till för B körkort! Detta är en realistisk och effektiv process för inlärning av olika halk- och sladdtekniker i en säker miljö för att testa dina hanteringsförmågor. Vår riskutbildning del 2 är jättekul och lärorik, ett måste för alla förare! Du kommer att köra vanliga vägbilar och våra handledare visar dig hur du ska reagera på ogynnsamma förhållanden och ta dig tillbaka i kontroll!

Välkommen till vår halkbana

Det är lätt att hitta till vår halkbana och lika lätt att boka tid. Om du åker med kollektivtrafik tar du dig till Märsta station och där plockar vi upp dig och kör ut direkt till halkbanan. Efter utbildningen kör vi dig självklart tillbaka till Märsta station. Det går lika bra att köra dit med bil såklart.  Att hitta till just vår halkbana och boka tid är något du kommer att uppskatta långt efteråt. Det är väldigt viktig och lärorik utbildning som dessutom upplevs som rätt kul av många. Vi utbildar med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen.

För att utbilda sig på en halkbana som du bokat tid på är det bra med lite förkunskaper i både teori och praktik och att du känner att du har kört tillräckligt för att kontrollera en bil. Vi lär oss bättre genom att praktiskt utföra momenten men också genom att dela med oss av våra upplevelser, hur vi reagerar och ibland även hur vi kanske inte reagerat. Passa på att ställa frågor! Välkommen till vår halkbana och boka tid! Du måste ha med dig en giltig legitimation.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687