Halkbana Bromma

Halkbana Bromma - Vi hämtar dig i Märsta

Välkommen till vår halkbana i närheten av Bromma! De flesta bilförare kommer någon gång i livet att få användning av de kunskaper som vi lär ut på vår halkbana. Vi går igenom olika riskmoment och lär ut viktiga tekniker som en bör kunna för att hantera olika sladdrisker. Att köra på vår halkbana nära Bromma är en mycket uppskattad erfarenhet som inte bara är lärorik utan faktiskt även kul att genomföra.

Välkommen till vår halkbana

En del som kommer till vår halkbana kan känna sig lite osäkra och det bara naturligt eftersom man inte vet hur det kommer att kännas. Det är inget att oroa sig över eftersom det är meningen att en ska lära sig att hantera oförutsedda situationer och våra handledare är proffsiga och ger dig det stöd du behöver. Efter en kort säkerhetsinformation om vår halkbana nära Bromma kommer du att åka till vårt halkområde för att köra lite knasigare än vanligt för att lära dig olika tekniker. Du kommer att förstå vad som faktiskt får en bil att glida och uppleva känslan av förlust av bilkontroll på is och vatten och sedan, viktigast av allt, lär du dig att reagera snabbt för att få tillbaka kontrollen!

Erfarenheten av vår halkbana nära Bromma kommer att ge grundläggande instruktioner om kontroll och förebyggande av understyrning, överstyrning, viktöverföring och korrekt användning av gas och bromsar. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Utbildningen tar 3 - 4 timmar att genomföra.

Hur hittar du till oss? Om du åker med kollektivtrafik till vår halkbana nära Bromma så tar du dig till Märsta station där vi plockar upp dig och kör dig direkt till halkbanan. Efter utbildning kör vi dig självklart tillbaka till Märsta station.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687