Halkbana Järfälla

Halkbana Järfälla - Vi hämtar dig i Märsta

Välkommen till vår halkbana nära Järfälla! Att köra på vår halkbana nära Järfälla är en mycket uppskattad erfarenhet som inte bara är lärorik utan faktiskt även kul att genomföra. Att träna sig på att manövrera bilen på halt underlag är en väsentlig del i bilkörandet framförallt under körkortsutbildningen. De flesta förare kan i något skede komma att befinna sig i en situation där bilen sannolikt kommer att sladda på grund av halt underlag. En del som kommer till vår halkbana kan känna sig lite osäkra och det bara naturligt eftersom man inte vet hur det kommer att kännas. Det är inget att oroa sig över eftersom det är meningen att en ska lära sig att hantera oförutsedda situationer och våra handledare är proffsiga och ger dig det stöd du behöver.

Välkommen till vår halkbana

Efter en kort säkerhetsinformation om vår halkbana nära Järfälla kommer du att åka till vårt halkområde för att köra på en hydraulisk glidram som är speciellt konstruerad för ändamålet. Du kommer att förstå vad som faktiskt får en bil att glida och uppleva känslan av förlust av bilkontroll på is och vatten och sedan, viktigast av allt, lär du dig att reagera snabbt för att få tillbaka kontrollen! Erfarenheten av vår halkbana nära Järfälla kommer att ge grundläggande instruktioner om kontroll och förebyggande av understyrning, överstyrning, viktöverföring och korrekt användning av gas och bromsar. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Utbildningen tar 3 - 4 timmar att genomföra.

Hur hittar du till oss? Om du åker med kollektivtrafik till vår halkbana nära Järfälla så tar du dig till Märsta station där vi plockar upp dig och kör dig direkt till halkbanan. Efter utbildning kör vi dig självklart tillbaka till Märsta station.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687