Halkbana Stockholm city

Halkbana Stockholm city - Vi hämtar dig i Märsta

Söker du en efter en halkbana i Stockholm City innebär det att du vill gå riskutbildning del 2 för B körkort och då har du kommit rätt! Vår halkbana finns i närheten av Stockholm City och närmaste station är Märsta om du åker kollektivtrafik. Vi hämtar dig och kör till halkbanan för att genomgå halkbana-utbildning. Vi kör dig självklart tillbaka till stationen efteråt.

Välkommen till vår halkbana

Att utbilda sig i risk på en halkbana är en effektiv process för inlärning av olika halk- och sladdtekniker i en säker miljö för att testa dina hanteringsförmågor. Vår halkbana-utbildning i närheten av Stockholm City är jättekul och lärorik ett måste för alla förare! Du kommer att köra vanliga vägbilar och våra handledare visar dig hur du ska reagera på olika potentiella sladdtekniker för bästa möjliga hantering av våra vägar vare sig det halt eller blött ute.

Att gå utbildningen för halkbana i närheten av Stockholm City är något du kommer att uppskatta långt efteråt. Det är väldigt viktig och lärorik utbildning som dessutom upplevs som rätt kul av många. Vi utbildar med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Räka med att utbildningen tar ca 3 - 4 timmar.

För att utbilda sig på en halkbana i närheten av Stockholm City är det bra med lite förkunskaper i både teori och praktik och att du känner att du har kört tillräckligt för att kontrollera en bil. Vi lär oss bättre genom att praktiskt utföra momenten men också genom att dela med oss av våra upplevelser, hur vi reagerar och ibland även hur vi kanske inte reagerat. Passa på att ställa frågor!

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687