Halkbana Upplands Väsby

Halkbana Upplands Väsby - Vi hämtar dig i Märsta

Halkbana Upplands Väsby. Erfarenheten av vår halkbana  kommer att ge grundläggande instruktioner om kontroll och förebyggande av understyrning, överstyrning, viktöverföring och korrekt användning av gas och bromsar. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Utbildningen tar 3 - 4 timmar att genomföra.

 

Välkommen till vår halkbana

Välkommen till vår halkbana vid Upplands Väsby! Vi tränar dig i att kunna hantera olika oväntade händelser där väglaget är halt och oförutsägbart. Att hamna i situation där det krävs att man kan manövrera bilen på ett lugnt sätt är något som alla förare bör kunna. Utbildningen på vår halkbana vid Upplands Väsby är en mycket uppskattad erfarenhet som inte bara är lärorik utan faktiskt även kul att genomföra. En del som kommer till vår halkbana kan känna sig lite osäkra och det bara naturligt eftersom man inte vet hur det kommer att kännas. Det är inget att oroa sig över eftersom det är meningen att en ska lära sig att hantera oförutsedda situationer och våra handledare är proffsiga och ger dig det stöd du behöver.

Efter en kort säkerhetsinformation om vår halkbana vid Upplands Väsby kommer du att åka till vårt halkområde för att träna på olika sladdtekniker och förmodligen ha väldigt kul samtidigt. Du kommer att förstå vad som faktiskt får en bil att glida och uppleva känslan av förlust av bilkontroll på is och vatten och sedan, viktigast av allt, lär du dig att reagera snabbt för att få tillbaka kontrollen! Erfarenheten av vår halkbana vid Upplands Väsby kommer att ge grundläggande instruktioner om kontroll och förebyggande av understyrning, överstyrning, viktöverföring och korrekt användning av gas och bromsar. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Utbildningen tar 3 - 4 timmar att genomföra.

Hur hittar du till oss? Om du åker med kollektivtrafik till vår halkbana vid Upplands Väsby så tar du dig till Märsta station där vi plockar upp dig och kör dig direkt till halkbanan. Efter utbildning kör vi dig självklart tillbaka till Märsta station.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687