Risk 2 halkbana

Risk 2 halkbana - Vi hämtar dig i Märsta

Risk 2 för halkbana innebär att du vill gå riskutbildning del 2 för B körkort och då har du kommit rätt! Vi finns i Stockholm och närmaste station är Märsta om du åker kollektivtrafik. Vi hämtar dig och kör till halkbanan för att genomgå risk 2 halkbana utbildning. Vi kör dig självklart tillbaka till stationen efteråt.

Välkommen till vår halkbana

Att utbilda sig i risk 2 för halkbana är en lärorik process för inlärning av olika halk- och sladdtekniker i en säker miljö för att testa dina hanteringsförmågor. Vår risk 2 halkbana utbildning är inspirerande, lärorik och självklart något alla förare bör göra! Du kommer att köra vanliga vägbilar och våra handledare visar dig hur du ska reagera på olika potentiella sladdtekniker för bästa möjliga hantering av våra vägar vare sig det halt eller blött ute. 

Att gå utbildningen för risk 2 halkbana är något du kommer att uppskatta långt efteråt. Det är väldigt viktig och lärorik utbildning som dessutom upplevs som rätt kul av många. Vi utbildar med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Räkna med att utbildningen tar ca 3 - 4 timmar.

För att utbilda sig inför risk 2 för halkbana är det bra med lite förkunskaper i både teori och praktik och att du känner att du har kört tillräckligt för att kontrollera en bil. Vi lär oss bättre genom att praktiskt utföra momenten men också genom att dela med oss av våra upplevelser, hur vi reagerar och ibland även hur vi kanske inte reagerat. Passa på att ställa frågor!  Du måste ha med dig en giltig legitimation.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687