Risk 2 halkbana Stockholm

Risk 2 halkbana Stockholm - Vi hämtar dig i Märsta

Välkommen till vår risk 2 halkbana i Stockholm! Det finns flera tusentals med olika saker som kan göra att en bil antingen glider eller sladdar. Då är det av största vikt att man fått känna på hur en bil kan agera för att känna sig mer säker på vad man kan göra för att manövrera bilen när det väl inträffar en sådan händelse. Därför är det viktigt att ta risk 2 för halkbana i Stockholm. Att träna sig på att manövrera bilen på halt underlag är en väsentlig del i bilkörandet framförallt under körkortsutbildningen.

Välkommen till vår halkbana

Att utbilda sig i risk 2 halkbana i Stockholm är en viktig del för inlärning av olika halk- och sladdtekniker i en säker miljö för att testa dina hanteringsförmågor. Vår risk 2 halkbana i Stockholm är inte bara lärorik utan även väldigt kul! Du kommer att köra vanliga vägbilar och våra handledare visar dig hur du ska reagera på olika potentiella sladdtekniker för bästa möjliga hantering av våra vägar vare sig det halt eller blött ute.

Vi finns i Stockholm och närmaste station är Märsta om du åker kollektivtrafik. Vi hämtar dig och kör till halkbanan för att genomgå risk 2 halkbana utbildning. Vi kör dig självklart tillbaka till stationen efteråt. Att gå utbildningen för risk 2 halkbana är något du kommer att uppskatta långt efteråt. Det är väldigt viktig och lärorik utbildning som dessutom upplevs som rätt kul av många. Vi utbildar med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Räkna med att utbildningen tar ca 3 - 4 timmar. Du måste ha med dig en giltig legitimation.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687