Risk 2 Märsta

Risk 2 Märsta - Vi hämtar dig i Märsta

Vi utbildar dig i risk 2 för halkbana i Märsta med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen. Räkna med att utbildningen tar ca 3 - 4 timmar. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år.

Hur hittar du till oss? Närmaste station är Märsta om du åker kollektivtrafik. Vi hämtar dig och kör till halkbanan för att genomgå risk 2 halkbana utbildning. Vi kör dig självklart tillbaka till stationen efteråt. Det går givetvis att köra till oss direkt också.  Du måste ha med dig en giltig legitimation.

Välkommen till vår halkbana

Välkommen till vår risk 2 halkbana i Märsta! Hos oss kommer du att få köra automatväxlade vägbilar och våra handledare visar dig hur du ska reagera på olika sladdtekniker för bästa möjliga hantering av våra vägar vare sig det halt eller blött ute. Att utbilda sig i risk 2 halkbana i Märsta är en viktig del för inlärning av olika halk- och sladdtekniker just för att förbättra dina hanteringsförmågor. Vår utbildning i risk 2 för halkbana i Märsta är inte bara lärorik utan även väldigt kul! Det kanske inte alltid händer att det väglaget är slirigt men om det skulle vara det någon gång kan du känna dig lite säkrare efter att ha fått lära dig en del tekniker för halt vägunderlag. Det är bra om du har hunnit att läsa lite både av teori och praktik innan så du känner att du kan hantera att köra en bil. Passa på att ställa frågor och dela med dig av dina upplevelser under utbildningen tillsammans med din handledare och andra elever som också ska snart ska sitt B körkort.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687