Risk 2 Upplands Väsby

Risk 2 Upplands Väsby - Vi hämtar dig i Märsta

Risk 2 Upplands VäsbyVi utbildar dig i risk 2 med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Räkna med att utbildningen tar ca 3 - 4 timmar.

Du måste ha med dig en giltig legitimation.

Välkommen till vår halkbana

Välkommen till vår risk 2 halkbana i Upplands Väsby! Du kommer att köra vanliga vägbilar och våra handledare visar dig hur du ska reagera på olika potentiella sladdtekniker för bästa möjliga hantering av våra vägar vare sig det halt eller blött ute. Att utbilda sig i risk 2 halkbana i Upplands Väsby är en viktig del för inlärning av olika halk- och sladdtekniker i en säker miljö för att testa dina hanteringsförmågor. Det är av största vikt att man fått känna på hur en bil kan agera för att känna sig mer säker på vad man kan göra för att manövrera bilen när det väl inträffar en sladd eller glidning med bilen. Därför är det viktigt att ta risk 2 för halkbana i Upplands Väsby.

Att utbilda sig i risk 2 halkbana i Upplands Väsby är en viktig del för inlärning av olika halk- och sladdtekniker i en säker miljö för att testa dina hanteringsförmågor. Vår risk 2 halkbana i Upplands Väsby är både informativ, lärorik och riktigt rolig! Våra handledare tar hand om dig på bästa sätt tillsammans med andra elever som också ska ta sitt B körkort.

Vi finns vid Upplands Väsby och närmaste station är Märsta om du åker kollektivtrafik  därutöver hämtar vi dig och kör till halkbanan för att genomgå risk 2 halkbana utbildning. Vi kör dig självklart tillbaka till stationen efteråt.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687