Risktvåan Stockholm

Risktvåan Stockholm - Vi hämtar dig i Märsta

Välkommen att boka risktvåan Stockholm! Alla som vill ta körkort bör utbilda sig i att manövrera bilen på både lättare och mer extrema hala eller blöta vägunderlag. Det finns flera så otroligt många olika saker som kan göra att en bil antingen glider eller sladdar. Då är det av största vikt att man fått känna på hur en bil kan agera för att känna sig mer säker på vad man kan göra för att manövrera bilen när det väl inträffar en sådan händelse. Därför är det viktigt att ta risktvåan för halkbana i Stockholm.

Välkommen till vår halkbana

Att utbilda sig i risktvåan i Stockholm är en viktig del för inlärning av olika halk- och sladdtekniker i en säker miljö för att testa dina hanteringsförmågor. Risktvåan i Stockholm är inte bara lärorik utan även väldigt kul! Du kommer att köra vanliga vägbilar och våra handledare visar dig hur du ska reagera på olika potentiella sladdtekniker för bästa möjliga hantering av våra vägar vare sig det halt eller blött ute.

Vi finns i Stockholm  och närmaste station är Märsta om du åker kollektivtrafik. Vi hämtar dig och kör till halkbanan för att genomgå utbildning i risktvåan. Vi kör dig självklart tillbaka till stationen efteråt.

Att gå utbilda sig i risktvåan i Stockholm är något du kommer att uppskatta en bra tid framöver. Det är väldigt viktig och lärorik utbildning som dessutom upplevs som rätt kul av många. Vi utbildar med automatväxlad bil. Momenten genomförs enligt en undervisningsplan som är godkänd av Transportstyrelsen. Efter godkänd utbildning är giltigheten 5 år. Räkna med att utbildningen tar ca 3 - 4 timmar.

transportsyrelsen hittar du även information om varför man behöver en riskutbildning.Hitta ett tillfälle på en gång för att träna på vår halkbana i Stockholm, klicka på BOKA NU!

Har du några andra frågor kan du ringa oss direkt på mobil nr: 0790588687